930 x122 grota rece

politia

VITEZĂ NĂUCITOARE ÎN PRUNDU

Viteză năucitoare în Prundu. În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri piteșteni au oprit în trafic mai mulți șoferi care conduceau cu o viteză cu mult peste limita legală în localitate, limită care este de 50 de kilometri pe oră.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Unul dintre șoferii respectivi a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu 110 kilometri pe oră un autoturism pe bulevardul Petrochimiştilor din cartierul piteștean Prundu. Șoferul are 25 de ani și este din comuna argeșeană Oarja.

Tot cu 110 kilometri pe oră gonea și conducătorul unui alt autoturism, prins de aparatul radar pe DN 65B, drum care leagă autostrada A1 Pitești-București de DN 65 Pitești-Slatina Craiova. În vârstă de 48 de ani, șoferul este din orașul Strehaia (județul Mehedinți).

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Pe același drum, radarul l-a înregistrat circulând cu 104 kilometri pe oră pe șoferul unui alt autoturism, șofer în vârstă de 46 de ani, din comuna Vedea (județul Argeș),

Fiecare a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, toți cei trei au rămas fără permise de conducere, reținute de polițiștii de la Biroul Rutier Pitești în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv, bulevardul Petrochimiștilor) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90