EcoMoto 930×122

politia

VITEZOMANI TRAȘI PE DREAPTA

Vitezomani trași pe dreapta. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au acționat în weekend pentru prevenirea accidentelor de circulație produse din cauza vitezei excesive.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Cu această ocazie, polițiștii au oprit în trafic pe strada Calea Câmpulung din Pitești un șofer de 24 de ani din comuna Bughea de Sus, care conducea un autoturism Audi cu 103 kilometri pe oră.

Un alt șofer, de 22 de ani, din Craiova, tot cu Audi, a fost înregistrat de radar în localitate pe DN 67B Pitești-Drăgășani cu 112 kilometri pe oră.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Tot pe DN 67B, în localitate, a fost prins cu 101 kilometri pe oră un piteștean de 44 de ani, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen.

Pe același drum și tot în localitate, radarul a înregistrat o viteză de 115 kilometri pe oră în cazul unui șofer de Audi, de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Fiecare dintre cei patru a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de circulație.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90