EcoMoto 930×122

angajări

Vrei un salariu sigur? Se fac angajări în Poliție! Mii de posturi sunt disponibile!

Noi angajări în Poliție! 6.000 de posturi!

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

În următorii trei ani, Inspectoratul General al Poliției Române este obligat să angajeze aproape 500 de ofițeri și peste 5.600 de agenți de poliție, numai pentru a executa misiunile de supraveghere electronică a persoanelor puse sub supraveghere sau a persoanelor protejate, în baza noii legi a „brățărilor electronice”.

Guvernul a adoptat, luna aceasta, o Hotărâre prin care a stabilit aspectele tehnice și organizatorice privind funcționarea proiectului-pilot și a celor privind operaționalizarea Sistemului Electronic de Monitorizare Electronică.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

PRIMA ETAPĂ

Prima etapă vizează perioada 2022 – 2023 și se va implementa la nivelul Bucureștiului și al județelor Iași, Bacău și Vrancea.

A DOUA ETAPĂ

A doua etapă vizează anul 2024 și se va derula atât în zonele aferente primei etape, cât și în județele Buzău, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Sălaj, Teleorman și Vâlcea.

A TREIA ETAPĂ

Cea de-a treia etapă se va derula pe parcursul anului 2025, va include județele din primele două etape, dar și județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Olt, Suceava, Tulcea și Timiș.

În acest context, numărul maxim de posturi de poliție a fost suplimentat cu nu mai puțin de 497 de posturi de ofițer de poliție și cu nu mai puțin de 5.637 de posturi de agenți de poliție.

Suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Poliția Română se va face etapizat, în funcție de evoluția activităților de monitorizare electronică în sistem-pilot.

Astfel, pentru Etapa I, aferentă anilor 2022 și 2023, se vor angaja 651 de polițiști, dintre care 47 de ofițeri și 604 agenți.

Pentru Etapa II, aferentă anului 2024, se vor angaja 2.949 de polițiști, dintre care 259 de ofițeri și 2.690 de agenți, iar pentru Etapa III, aferentă anului 2025, se vor face angajări numai în condițiile suplimentării numărului maxim de posturi, conform hotărârii de guvern citate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

14 comentarii

  • Faghiura spune:

    Doresc și eu sa ma angajez dacă doriți o zi buna mulțumesc mult !!

  • Ivan Petru spune:

    Buna seara!
    Care este limita de vârstă și la ce se dă examen?
    Mulțumesc!

  • Hanc marian spune:

    Ce studi trebuie sa ai pt agent /ofițer

  • Ștefan Eusebiu Flirin spune:

    Vreau și eu sa ma înscriu.

  • baciu gabriela spune:

    am 43 ani facultate plus master ma pot înscrie? sint din iasi…

  • Anisoara spune:

    Care este limita de vârsta?

  • Bălan spune:

    Bună ziua!În ce constă examenul?Care este limita de vărstă?

  • Cuprian Anca spune:

    Care este limita de varsta pentru ofiteri/agenti si ce conditii trebuiesc indeplinite?

  • Stelu spune:

    Unde se fac înscrieri?
    Mulțumesc!

  • Popa spune:

    Și cum se procedează cu înscrierea,trebuie sa așteptăm etapa în care intra județul de unde locuiești și dacă nu care este procedura? Mulțumesc

  • Peptea Nicu spune:

    Care este limita maxima de vârstă?

  • Manciu spune:

    As vrea detalii despre examen

  • Ates spune:

    Bună ziua!
    Care este limita de vârstă, cum ne înscriem și ce studii trebuiesc?
    Bibliografia unde o găsim și în ce probe consta examenul?
    Mulțumesc!

  • Candidat spune:

    Trebuie obligatoriu terminate 10 clase ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90