New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

VREMEA, SCHIMBARE EXTREMĂ ÎN ARGEȘ

Vremea, schimbare extremă în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru perioada 26 noiembrie-9 decembrie 2018.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia (inclusiv în județul Argeș) vremea se va răci accentuat până la începutul lunii decembrie.

În acest interval de timp, media regională a temperaturilor maxime diurne va scădea de la 9 grade la început, până la -4 grade vineri, 30 noiembrie, iar cea a minimelor de la 2…3 grade în primele două dimineți, spre -11 grade pe 1 decembrie.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Ulterior, până joi, 6 decembrie, va avea loc o creștere de temperatură până la medii de 6 grade ale valorilor maxime și de -2 grade ale valorilor minime, după care variațiile termice, din nou spre scădere, nu vor mai fi semnificative.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în intervalul 26-29 noiembrie, atunci când ar putea fi însemnate cantitativ, și după 6 decembrie, când vor fi în general slabe, conform estimărilor de vreme anunțate azi de Administrația Națională de Meteorologie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90