EcoMoto 930×122

brazi

ZECI DE POMI DE CRĂCIUN, CONFISCAȚI DE POLIȚIE

În baza planului de acţiune ,,Sărbători de iarnă în siguranţă!”, aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, poliţiştii Secţiei nr. 1 din Piteşti şi ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut mai multe controale în municipiu.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”) au fost verificați 42 de agenţi economici, atât persoane fizice, cât şi juridice.

Au fost date 21 de amenzi, în valoare de 13.550 de lei, pentru diverse nereguli și confiscate sume de bani, produse din carne şi de uz casnic în valoare totală de 5.350 de lei.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

De asemenea, în piaţa agroalimentară Ceair au fost prinși doi bărbaţi, de 37 și, respectiv, 47 de ani, care încercau să comercializeze 2.000 de articole pirotehnice. Articolele pirotehnice au fost ridicate și s-a întocmit dosar penal pentru efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice. Au fost confiscați și 67 de brazi, comercializaţi fără respectarea prevederilor legale, anunță Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Astfel de controale vor fi făcute și în perioada următoare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90