EcoMoto 930×122

argeşului

„ZILELE ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI”, LA MINISTERUL AGRICULTURII

În zilele de 23 și 24 august Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg dedicat producătorilor de produse tradiţionale şi ecologice, intitulat „Zilele Argeşului şi Muscelului”. Evenimentul, care se va desfăşura în curtea instituţiei (foto) între orele 9 şi 18, este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş şi va reuni unii dintre cei mai reprezentativi producători de profil şi meşteri populari din zona Argeş-Muscel.

Citiți și: A ÎNCEPUT! INVESTIŢIE MULT AŞTEPTATĂ!

Vizitatorii vor putea alege produse precum urda, brânza de burduf, caşcavalul şi caşul afumat, muşchiuleţul afumat, cârnaţii tradiţionali afumaţi, şunca şi ceafa de porc afumate, pastrama de oaie, ţuica din prune şi rachiurile din fructe, dulceaţa şi siropurile de zmeură, afine, mure, fragi, vişine sau de nuci verzi şi zacusca de vinete. Alături de producătorii din Argeş se va afla şi unul dintre cei mai cunoscuţi meşteri populari din România, Ioan Rodoş. Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de soliştii ansamblului folcloric „Dorul” şi ai orchestrei „Doina Argeşului”.

Vă reamintim că în perioada 1-30 august în Argeș se desfășoră „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean.

Citiți și: EXCLUSIV! PROIECT FABULOS PENTRU DIGUL RÂULUI ARGEŞ DIN PITEŞTI!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3