930×122 CAPRA 5

argeşului

AFLĂ CÂT AU COSTAT „SĂRBĂTORILE ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI”!

Timp de 20 de zile, până la sfârșitul lunii trecute, în judeţ s-au desfăşurat „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”. Ele s-au încheiat la Muzeul Golești prin festivitatea de premiere a „Fiilor” judeţului, cetăţenilor de onoare şi a „tinerilor argeşeni de succes”.

Citiți și: A ÎNCEPUT! INVESTIŢIE MULT AŞTEPTATĂ!

Constantin Polexe, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a anunțat astăzi, în săptămânala conferință de presă a instituției, că toate manifestările au costat în jur de 300.000 de lei, adică aproximativ jumătate din valoarea de anul trecut.

La conferinţa de presă au participat şi directorii principalelor instituţii de cultură subordonate CJ-ului şi care au avut, la rândul lor, acţiuni în cadrul „Sărbătorilor”. „Am reuşit să punem în valoare personalităţi excepţionale ale judeţului. De asemenea, marele câştig al ediţiei din acest an a fost acela că i-am scos în evidenţă şi pe tinerii valoroşi ai Argeşului.”, a subliniat Mihail Sachelarie, directorul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu”.

Citiți și: EXCLUSIV! PROIECT FABULOS PENTRU DIGUL RÂULUI ARGEŞ DIN PITEŞTI!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3