NOR CURIER 930X122

argeşului

EXCLUSIV! PROIECT FABULOS PENTRU DIGUL RÂULUI ARGEŞ DIN PITEŞTI!

Primăria Piteşti anunţă că propune un Plan Urbanistic Zonal pentru regenerare urbană, în sensul amenajării unei zone de promenadă şi pistă de biciclete pe porţiunea cuprinsă între Podul Viilor şi strada Lânăriei, (în dreptul plajei Tudor Vladimirescu), pe digul râului Argeş. Cu acest prilej se va realiza legătura cu parcul Lunca Argeşului printr-un acces adecvat.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Se au în vedere următoarele obiective:
• valorificarea funcţiunilor zonei (zone de recreere şi de agrement);
• amenajarea urbanistică a teritoriului considerat (construcţii noi cu caracter provizoriu, zone verzi, mobilier urban) şi stabilirea indicilor urbanistici de ocupare şi utilizare a terenului
• organizarea circulaţiei (circulaţii pietonale şi de biciclete);
• dezvoltarea echipării tehnico – edilitare (iluminat public, cişmele etc.);
• reabilitarea, conservarea şi protecţia mediului.

Cetăţenii pot deja să facă propuneri la Primărie şi sugestii cu privire la acest proiect. Piteştenii au la dispoziţie 15 zile pentru a face eventualele sesizări, conform legii.

Citiți și: Mii de oameni o așteaptă! Investiție batjocorită, primarul intervine!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3