930×122 CAPRA 5

apa canal

ZIUA MONDIALĂ A APEI – PORȚI DESCHISE ȘI CONCURS ÎN PITEȘTI

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează că pe 22 martie 2016 se va aniversa Ziua Mondială a Apei, având ca temă „Apa şi locurile de muncă“.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Tema din acest an a Zilei Mondiale a Apei pune accent pe influenţa pe care apa o are asupra oamenilor în desfăşurarea muncii lor, arătând cum cantitatea şi calitatea insuficientă a apei pot schimba vieţile şi mijloacele de trai ale lucrătorilor şi chiar transforma societăţi şi economii.

Cu această ocazie, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va organiza două acţiuni în cadrul Programului Educaţional Piky:

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

-Concursul de fotografie „Apa, univers într-o picătură“, la care participă unităţi de învăţământ din judeţul Argeş (premierea elevilor câştigători va avea loc pe 22 martie, de la ora 11, la Muzeul Judeţean)

-Operaţiunea Zilele Porţilor Deschise (în perioada 22 – 24 martie 2016 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, în baza programărilor stabilite).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90