Donaris 930 x 122

abaav

ZONĂ DIN ARGEȘ, ÎN PERICOL. INTERVENȚIE DE URGENȚĂ

Zonă din Argeș, în pericol. Intervenție de urgență. În urma viiturilor produse aseară pe pârâul Păuleasca și Valea Troislav de pe raza satului Păuleasca al comunei Micești, echipaje ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență Micești, ale ISU Argeș și Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea (ABAAV) au intervenit pentru limitarea pagubelor.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

ABAAV a acționat în zona afectată cu un trailer și un excavator cu braț scurt pentru realizarea, în regim de urgență, a unor lucrări de protecție a malurilor celor două pâraie, Păuleasca și Valea Troislav, la confluența celor două.

Lucrările continuă la această oră pentru stabilizarea malurilor în aval.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Amintim că în aceeași zonă viiturile au adus cu ele o mare de gunoaie. AICI, imagini și subiectul pe larg.

Până la ora 24 a zilei de astăzi este în vigoare un cod galben care vizează unele râuri din bazinele hidrografice Olt, Vedea și Argeș. Există în continuare pericol de inundații locale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90