Donaris 930 x 122

coruptie

Super doctorița șpăgară din Pitești a fost arestată!

Super doctorița șpăgară din Pitești a fost arestată!

Citiți și: „Pierderea unei persoane dragi, una dintre cele mai triste încercări ale vieții!”

ePitești vă informa în această dimineață că șefa secției de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost reținută.

Medicul este acuzat de săvârșirea a 147 de acte materiale de luare de mită.

Citiți și: Exclusiv/ Incident deosebit de grav! Atacat de un animal extrem de periculos, ACUM!

Astăzi, Ș. R. I. a fost prezentată în fața instanței Tribunalului Argeş pentru luarea unei măsuri preventive.

Super doctorița șpăgară din Pitești a fost arestată!

Măsura propusă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Pitești este de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Iată ce au decis magistrații: 

„În baza art. 226 alin.2) C.proc.pen., rap.la art. 223 alin. 2) C.proc.pen. şi art.202 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatei, Ș.R.I. , fără antecedente penale, în prezent reţinută la IPJ Argeş, cercetată pentru săvârsirea infractiunilor de luare de mită în forma continuată (147 acte materiale), prev. de art. 289 alin. 1) C.pen. rap. la art. 5 şi 6 din Legea art. 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen., dare de mită în formă continuată, faptă prev. de art. 290 alin. 1) C.pen. rap. la art. 5 şi art. 6 din Legea 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin. 1 ) C.pen. (5 acte materiale) şi dare de mită, faptă prev. de art. 290 alin. 1 C.pen. rap. la art. 5 şi art. 6 din Legea 78/2000. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08.03.2024 şi până la data de 06.04.2024, inclusiv.”

Reamintim că inculpata este suspectă de săvârșirea a 147 de acte materiale de luare de mită, privind sume cuprinse între 50 și 600 de lei.

De asemenea, alte două cadre medicale mai sunt cercetare în dosar.

Amănunte despre subiect puteți re (citi) AICI: – Cine este șefa de secție de la ,,Județean” reținută că a luat mită – 

Foto: Descriptiv/playtech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Minca Marian spune:

    bai doctorilor va mai satura cineva de bani ati ajuns de rasul lumii credeți ca sunteti cei mai de pe pamant.sa va fie rusine javre ordinare ce sunteti ne luati si aerul care il respiram .la puscarie cu spagari sa nu mai profesez si apoi la sapa voi intangibililor care trebuie sa stam la cozi.sa ne programam.si apoi sa ne jagmanitii cand mai vreti salarii marite.iesiti in strada greve etc etc rusine sa va fie

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90