SMART KIDS 930X122

amenzi

SUPERMARKETURI DIN ARGEŞ, AMENDATE. NEREGULI GRAVE

Supermarketuri din Argeș, amendate. Nereguli grave.

Citiți și: Anunț decisiv privind amenzile de circulație!

Inspectorii Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeş au făcut luna trecută peste 560 de controale și au dat aproape 40 de amenzi, însumând 49.000 de lei.

Cu ocazia controalelor, trei supermarketuri din județul Argeș au fost amendate „pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare privind întreţinerea spaţiilor de prelucrare, de depozitare şi de valorificare a produselor alimentare (sterilizatoare nefuncţionale și spaţii şi utilaje neigienizate corespunzător).”, informează DSVSA, fără să precizeze, însă, numele supermarketurilor sancționate.

Citiți și: Cu căruțele la plimbare prin Pitești. ”Șoferii” au rămas doar cu caii

De asemenea, un argeșean a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a abandonat un animal, iar un altul tot cu 1.000 de lei „pentru folosirea de animale la activităţi care le provoacă acestora suferinţă fizică şi psihică.”

În fine, tot în luna mai 2017, inspectorii Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeş au confiscat şi au scos de la vânzare câteva tone de produse alimentare neconforme, în valoare totală de peste 63.500 de lei. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90