New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

SUPERMARKETURI DIN ARGEŞ, AMENDATE. NEREGULI GRAVE

Supermarketuri din Argeș, amendate. Nereguli grave.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Inspectorii Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeş au făcut luna trecută peste 560 de controale și au dat aproape 40 de amenzi, însumând 49.000 de lei.

Cu ocazia controalelor, trei supermarketuri din județul Argeș au fost amendate „pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare privind întreţinerea spaţiilor de prelucrare, de depozitare şi de valorificare a produselor alimentare (sterilizatoare nefuncţionale și spaţii şi utilaje neigienizate corespunzător).”, informează DSVSA, fără să precizeze, însă, numele supermarketurilor sancționate.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

De asemenea, un argeșean a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a abandonat un animal, iar un altul tot cu 1.000 de lei „pentru folosirea de animale la activităţi care le provoacă acestora suferinţă fizică şi psihică.”

În fine, tot în luna mai 2017, inspectorii Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeş au confiscat şi au scos de la vânzare câteva tone de produse alimentare neconforme, în valoare totală de peste 63.500 de lei. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90