NOR CURIER 930X122

autobuz

SURPRIZĂ! CE A GĂSIT UN ȘOFER PUBLITRANS ÎN AUTOBUZ

Surpriză! Ce a găsit un șofer Publitrans în autobuz. Un șofer Publitrans a găsit ieri în autobuz o sumă importantă de bani, cel mai probabil pierdută de un călător.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Angajatul societății de transport local de călători a municipalității piteștene a predat banii Poliției. „Un gest excepțional!”, spun șefii și colegii săi de serviciu.

”Persoana care a pierdut suma de bani este rugată să se prezinte la Poliţia Municipiului Piteşti, Secţia 3.”, transmite Publitrans.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Am luat legătura cu reprezentanții Poliției argeșene, care ne-au informat că suma este una semnificativă. Nu comunică, însă, suma și nici pe ce traseu au fost găsiți banii.

”Pentru a evita ca suma de bani să ajungă la alte persoane decât cea care a pierdut-o, aceste date nu pot fi făcute publice.”, precizează Poliția Argeș. (Sursă foto: Facebook Publitrans)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90