930×122 CAPRA 5

carburanti

Surpriză la pompă! Ce se întâmplă cu carburanții

Surpriză la pompă! Ce se întâmplă cu carburanții

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

După scumpirea masivă de la 1 ianuarie, avem prima ieftinire, de mai mică amploare, a carburanților la pompă.

Petrom afișează pe data de 7 ianuarie 2023 un preț al benzinei standard de 6,29 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,47 lei/litrul.

Citiți și: Surpriză la stațiile de carburanți!

Așadar, în această dimineață Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut prețul benzinei cu 5 bani pe litru și pe cel al motorinei cu 4 bani pe litru. Este prima ieftinire din acest an, după majorarea de preț care a avut loc la 1 ianuarie

Atunci, prețul benzinei standard a crescut cu 36 de bani pe litru, iar cel al motorinei standard cu 38 de bani pe litru.

Majorările de preț la pompă au survenit ca urmare a două modificări importante: eliminarea compensației de 50 de bani la litru – jumărate suportată de Guvern, jumătate de companii, și o reducere a accizelor la nivelul minim din Uniunea Europeană.

Ieftinirile survin pe fondul unor cotații în scădere a țițeiului pe plan global.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

11 comentarii

  • Anonim spune:

    Nu erați voi care ați anunțat ieftinirea carburanților la 1 ianuarie pe motiv că se micșorează acciza?

  • Neda Viorel spune:

    O bătaie de joc Cu 4 banii și respectiv 5 banii/ litru de benzina și motorina cînd a scumpit a scumpit Cu 36 de banii așa că tot voi sunteți în cîștiga Cu 32 de banii deci este ca un scuipat într-o găleată cu apă .

  • Ghimes spune:

    Țara lui vodă papură… țara tuturor imposibilităților…o țară frumoasă, păcat că-i locuită !

  • Mihai Capita spune:

    La ce mai stai in Romania?Ai libertatea de a pleca oriunde.Fugi repede.

  • Bibi spune:

    Daca 1 l apa costa 3lei si o bere la 1 l costa 6 lei, cat ati vrea sa fie 1l benzina??? Trebuie sa fim realisti! Cam in toata lumea litrul de benzina costa cam 1,3Euro asa ca spor la munca in noul an !!!

  • Unu și cu unu spune:

    De la spusele lui Ștefan cel Mare: pe cai ostenii mei!!! Nu avem Maria ta!!!!….. Atunci pe curând!!!! În tara asta totul este SPUS și FĂCUT DE TOT LA MIȘTO….. în fiecare zi… la fel cu toate lucrurile din tara asta…. de aia suntem cu pluta duși la vale…. de curent….. și ala scump ca dreaku……

  • ANDREI spune:

    Asta nu e ieftinire e pur si simplu bataie de joc ,cine publica asa ceva e un tampit ( a ) Ieftinere se numeste atunci cand scade cu 3 / 4 lei pe litru asa pret de aproape 10 lei pe litru nu e posibil ,ne jermaneste cum vor fiecare in legutura directa cu statul roman care numai roman nu mai este….statul nostru….e impotriva romanilor , ei nu sustin si nu si ajuta propriul popor, ci isi bat joc de romani intr un mod cinic….auzi la ei ieftinire cu 4 bani ,ba voi ganditi sau aveti creier de furnica….?

  • John spune:

    Pentru cei ce spun ca așa e prețul peste tot, e o bătaie de joc sa avem prețuri ca afara și salarii de minim 4x mai mici. Eu iau in Olanda pe săptămâna cat se ia in România pe o luna și jumătate. Cu banii de aici plătesc și ratele, merg și cu full-ul făcut mereu și îmi și rămân bani sa îmi fac concedii cumpărături etc. Cum poți sa spui ca e normal sa avem asemenea prețuri? Toate prețurile le avem la nivel european, unele chiar mai mari. Pana și chiriile se apropie de prețul celor din eu. In multe tari o chirie este mai ieftină decât in România, iar salariile acolo sunt mai mari. Avem cea mai de cct țara cu cea mai proasta guvernare. Ne meritam soarta ca stam ca prostii și îndurăm in loc sa luam exemplele altora și sa protestam masiv.

  • Adrian spune:

    La Lukoil pretul a fost azi destul bun … 6.94 benzina de 100.
    Cu card Lukoil … 6.44

  • Constantin Claudiu Pandia spune:

    Pentru Bibi 1,38 € per litru in Europa la un salariu de circa 1800 € pe luna nu la 1000 de lei ca la noi.

  • Laurica spune:

    Din partea mea sa il faca 20 ron litrul,ca romanul tot prost va fi si la 20 de euro litrul , adica se vaita mereu…. vezi ca este scump nu il mai folosi sa vezi cum se va ieftini,esti prost si plangi esti si fudul si comod, atunci Taci si sufera…. Nu mai poate trai lumea acum fara carburanti…. ca sa VEZI….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3