930 x122 grota rece

carburanti

Surpriză neplăcută la stațiile de carburanți!

OMV Petrom a scumpit vineri, 19 mai, benzina cu 3 bani/l și motorina cu 5 bani/l pentru prima dată în această săptămână în care a efectuat ieftiniri marginale, probabil ca urmare a aprecierii cotaţiilor internaţionale ale petrolului din ultimele zile, notează Ziare.com.

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

În pofida scumpirii de vineri, preţul motorinei a scăzut în ultima lună cu 55 de bani/l, iar cel al benzinei cu 42 de bani, conform Ziare.com.

În urma deciziei OMV Petrom de a majora preţul motorinei standard cu 5 bani/l, iar pe cel al benzinei standard cu 3 bani/l, dieselul se poate cumpăra cu 6,43-6,46 lei/l în staţiile Petrom şi cu 6,51-6,54 lei/l în cele OMV, iar benzina cu 6,38-6,44 lei/l, respectiv 6,49-6,53 lei/l.

Citiți și: Surpriză la stațiile de carburanți!

Detalii, AICI .

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Ursu spune:

    Austriacul e pus pe câpătuiala pe spinarea iobagului din românia,românul este cam scurt de minte, nu poate sa realizeze ca atat materia prima,procesul de rafinare,cât si rețeta carburanților este unica pt toți marii producatori,pt ca tot mintea oarecum …a romanului nu poate intelege ca un motor merge cu un anume tip de carburant,indiferent de unde ar fi luat( Rompetrol; LukOil; Mol ,sau OMV-Petrom. E greu pt mintea unui biet român cum poate sa faca elegant austriacu sa plece din tara!!!!

  • Bogde spune:

    Priviți voi friților in cel mai întunecat ungher al mizerabilului vostru suflet, atunci când mintea românului se va sătura de batjocură nu o sa mai aveti unde a va ascunde, Austria va fi doar o amintire satanica…….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3