EcoMoto 930×122

autobuze electrice

Surpriză pentru piteștenii care vor merge cu noile autobuze electrice

Vocea Cristinei Munteanu (foto), purtătorul de cuvânt al Primăriei Pitești, se va auzi în toate autobuzele electrice, recent intrate în posesia Publitrans.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Pentru că noile autobuze electrice sunt dotate cu sistem de anunț vocal, societatea a trebuit să caute o voce potrivită pentru a răsuna în difuzoare. Așadar, Cristina va urma să dea voce anunțurilor și informațiilor care se vor auzi în aceste mijloace de transport.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Sistemul de anunț vocal va funcționa pe bază de înregistrări.

Mesajele audio vor cuprinde informații despre traseu, informații despre campaniile publice ale Primăriei Pitești, cât și anunțuri de interes.

Reamintim că, Municipiul Pitești a achiziționat 40 de autobuze electrice în cadrul unui proiect cu finanțare nerambursabilă.

Primele mijloace de transport de acest fel deja au ajuns în municipiu.

Municipalitatea este în plin proces de modernizare a bazei auto pentru transportul în comun, intrarea în circuit a autobuzelor electrice urmând a fi realizată în câteva luni, după obținerea licențelor și autorizațiilor necesare înmatriculării.

În viitorul apropiat, autobuzele electrice vor fi văzute circulând pe rutele 2B, 3B, 7, 7B, 13 şi 13B.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Am citit, credeam că e gratis, nu că o să auzim povești, că d-astea ne-am cam săturat.

  • bgs spune:

    BGS TATICUTz

  • Valentin Stan spune:

    Draga Anonim,

    Desi e greu de digerat persoana cu apartenenta politica „rosie” din fruntea Primariei, de ce voi capitalistii vreti pomana?

    Cu respect,
    Alt anonim.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90