New Profesional Consult 930 x 122

Arges

SUTE DE ȘCOLI DIN ARGEȘ, FĂRĂ AUTORIZAȚIE DE LA POMPIERI

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat astăzi că marea majoritate a unităţilor de învăţământ din judeţ nu au autorizaţie de funcţionare din punct de vedere al prevenirii riscului de incendiu.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Concret, comandantul adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeş, colonelul Ion Popescu, a spus că doar 7, 34% (!!!) dintre unităţile de învăţământ preşcolare, generale şi liceale din judeţ au o astfel de autorizaţie. Mai exact, doar 37 de unităţi dintr-un total de 528!!!

În ceea ce priveşte unităţile de învăţământ universitar, dintre cele 3 care funcţionează în Argeş au autorizaţie două.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Ion Popescu a ținut, însă, să liniștească opinia publică, în special pe părinți și copii. Potrivit colonelului, ISU a făcut an de an verificări în şcolile din Argeș şi acestea nu ar reprezenta o problemă din punct de vedere al riscului de incendiu. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3