New Profesional Consult 930 x 122

martisoare

Târg de Mărţişor la Şcoala „Ion Pillat” din Piteşti

La iniţiativa cadrelor didactice, cu implicarea tuturor, astăzi s-a organizat prima ediţie a Târgului de Mărţişor la Şcoala „Ion Pillat” din Piteşti.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Evenimentul s-a desfăşurat în sala de sport acoperită, fiind prezenţi elevi, cadre didactice, părinţi. Cu toţii s-au bucurat de o astfel de reuniune care vine după doi ani de pauză cauzată de pandemie.

 

Citiți și: Pitești: Unde se vor instala comercianții de mărțișoare

 

 

Ultimul târg de acest gen a fost organizat în toamna anului 2019, înainte ca pandemia Covid să izbucnească. Dincolo de bucuria din suflete şi de admiraţie, participanţii au cumpărat cât i-au ţinut buzunarele din produsele expuse. Preţul unic a fost de 5 lei pentru un mărţişor.

Am stat de vorbă cu Otilia Şerban (foto), director adjunct în cadrul unităţii de învăţământ, despre ce a însemnat acest eveniment şi ce urmează.

 

 

Au participat toate clasele, în schimburile aferente, adică cei mici şi clasele a V-A şi a VIII-a dimineaţa, iar clasele a VI-a şi a VII-a după amiaza. Târgul de Mărţişor se desfăşoară şi astăzi, şi mâine. A fost o super vânzare, iar toţi bănuţii merg la Asociaţia de părinţi şi vom face cu ei ceva frumos în şcoală. Sperăm să continuăm cu astfel de lucruri, nu este prima ediţie de târg, acum doi ani am mai organizat un târg de toamnă.

Din cauza pandemiei, am revenit abia acum. La eveniment au fost şi părinţi prezenţi, accesul făcându-se în schimburi. Banii merg la Asociaţia de părinţi, pentru tot ce e nevoie în şcoală.

 

 

Concret, renovăm laboratorul de informatică, inclusiv electrice, parchet, mobilier. Şi mai avem un laborator de limbi străine şi un laborator de ştiinţe. Ne dorim ca totul să arate frumos în şcoală! Mulțumim tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice implicate!„, ne-a transmis Otilia Şerban.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3