930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

Târgul de Crăciun Mioveni: O seară festivă cu muzică și vizita atelierului lui Moș Crăciun

Târgul de Crăciun Mioveni. O seară festivă cu muzică și vizita atelierului lui Moș Crăciun

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Mioveni, 16-17 decembrie 2023. Spiritul sărbătorilor de iarnă este resimțit în toată splendoarea lui la Târgul de Crăciun din Mioveni.

Este o atmosferă magică, plină de muzică festivă și bucurie.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Tinere talente de la Centrul Cultural Mioveni, participanți la cursurile de canto muzică ușoară și chitară, au adus un omagiu sărbătorilor printr-un recital impresionant.

Vocea lor cristalină a umplut centrul civic cu melodii de Crăciun, creând un fundal perfect pentru o seară de neuitat.

În același timp, atelierul lui Moș Crăciun și-a deschis porțile pentru toți cei mici și mari, care au dorit să împărtășească dorințele lor pentru cadourile de sub brad.

Cu un decor încântător și un brad frumos împodobit, atelierul a fost un loc de întâlnire perfect pentru visători și pentru cei care încă mai cred în magia Crăciunului.

Evenimentul va continua și mâine, începând cu ora 18.00, în centrul civic al orașului. Organizatorii promit mai multe surprize plăcute, continuând să ofere comunității un loc de întâlnire pentru a sărbători această perioadă festivă.

Se așteaptă o participare mare, așa că veniți alături de noi pentru a vă bucura de muzică, activități festive și, desigur, de spiritul unic al Crăciunului. Vă așteptăm cu brațele deschise la Târgul de Crăciun din Mioveni, un loc unde bucuria și magia sărbătorilor prind viață!

Târgul de Crăciun Mioveni: O seară festivă cu muzică și vizita atelierului lui Moș Crăciun

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90