New Profesional Consult 930 x 122

europa

Țările din Europa cu cele mai mari salarii! Românii sunt plătiți chiar și de patru ori mai bine decât în țara noastră

Există locuri în care oamenii au nevoie de salarii mai mari pentru a putea avea un trai decent. Cum în România nu sunt foarte multe joburi bune, românii tind să meargă peste graniță. Există clasamentul țărilor de pe continent unde oamenii sunt cel mai bine plătiți și care sunt statele în care angajații câștigă chiar și de patru ori mai mulți bani comparativ cu cei care lucrează în România.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

Țara în care românii sunt plătiți și de patru ori mai mult

A fost întocmit clasamentul țărilor din Europa unde angații au cele mai mari salarii nete. Potrivit unor analize, cele mai prospere țări europene în ceea ce privește veniturile de la locul de muncă sunt Elveția, Luxemburg și Islanda.

Elveția este lider în clasament. Salariul mediu net după impozitare este de 5542 EUR pe lună.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Locul al doilea este ocupat de Luxemburg. Aici există peste 200 de bănci și 1000 de fonduri de investiții în zona offshore. Salariul mediu net este de 4358 EUR pe lună.

țara cu salarii de 4 ori mai mari

țara cu salarii de 4 ori mai mari

Pe locurile trei, patru și cinci, Islanda, Danemarca și Norvegia.

Potrivit Eurostat, salariul mediu lunar în țările UE este de 1.921,19 euro. Salariile în țările europene variază din cauza costului vieții, taxelor și economiei. Multe dintre statele europene au un PIB pe cap de locuitor similar cu cel al țărilor dezvoltate din Asia de Est și mai mare decât cel al majorității țărilor din Africa.

Cele mai mari salarii sunt plătite în Norvegia, Luxemburg și Elveția, în timp ce cele mai mici sunt în Bulgaria și România. Puterile europene precum Regatul Unit, Germania, Franța și Belgia plătesc salarii mari, în timp ce țările care plătesc mult mai puțin sunt Albania, Azerbaidjan, dar și alte țări.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3