New Profesional Consult 930 x 122

taximetristi

Taximetriştii din țară ameninţă cu proteste!

Transportatorii în regim de taxi se pregătesc pentru acţiuni de protest şi cer Executivului măsuri urgente de plafonare a preţurilor la carburanţi, potrivit unui comunicat al Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi-ADTI, citat de Economica.net.

Citiți și: Pitești. Taximetriștii se pregătesc! Urmează!

Taximetriştii cer Guvernului plafonarea preţului la carburanţi şi ameninţă cu proteste.

„Având în vedere ultimele evoluţii de creştere a preţului la carburant, benzina şi motorina depăşind pragul de 7 lei/litru, Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi-ADTI solicită Guvernului României o întrevedere pentru adoptarea unor măsuri urgente de plafonare a preţurilor la carburant”, se arată în comunicatul citat de Economica.net.

Citiți și: Video: Taximetriştii din Piteşti, în vizorul poliţiştilor locali. Sunt verificate TOATE documentele

Taximetriștii mai susțin că „abia mai fac față cheltuielilor”, iar transportul public local de persoane în regim de taxi este un serviciu extrem de important în marile orașe.

„Nevoia de mobilitate şi transport a persoanelor, pe care şoferii de taxi o deservesc, este extrem de importantă, mai ales în aceste vremuri.

Datorită majorării preţurilor la carburant, energie electrică, tarife RCA şi a coşului zilnic, transportatorii independenţi se confruntă cu mari probleme şi abia mai fac faţă cheltuielilor. În aceste condiţii, activitatea de transport nu mai poate fi sustenabilă”, au mai transmis taximetriştii.

Foto descriptiv: Playtech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90