SMART KIDS 930X122

pirat

POLIŢIA LOCALĂ, LA VÂNĂTOARE DE TAXIMETRIŞTI PIRAT!

Agenţii Poliţiei Locale Piteşti au amendat în primele şapte luni ale anului în curs 47 de şoferi care transportau ilegal călători către localităţi limitrofe.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Mulţi dintre ei au fost amendaţi de mai multe ori, dar tot nu se potolesc, zonele în care acţionează cu predilecţie fiind Trivale (Calea Drăgăşani) şi Calea Bucureşti (cartier Ceair).

Fiecare a primit amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei, dar unii le-au contestat, aşa că se va ajunge în instanţă. Guvernul a pornit de la modelul municipiului Piteşti şi a elaborat un act normativ prin care transportul ilegal de persoane va fi aspru pedepsit la nivel naţional.

Citiți și: Pitești. Primăria împrumută 80.000.000 de lei! Pentru ce sunt banii

Conform datelor furnizate de Primăria Piteşti, în municipiu acţionează circa 1.000 de taximetrişti avizaţi, iar alte câteva zeci sunt pe lista de aşteptare. Numărul de taxiuri (legale) este limitat prin hotărâre de Consiliu, concurenţa fiind acerbă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3