EcoMoto 930×122

killzone-2-3d

Killzone 3 sau Ce trebuie sa faci ca sa ai 3D Gaming sau 3D Cinema acasa?

Daca nu stiai ce sa faci cu televizorul LCD pe care ti l-ai luat si pe care scrie ca este 3D compatible, iti spunem noi. Pana in ianuarie, daca nu le ai deja trebuie sa iti cumperi urmatoarele: un PS3, un controller Playstation Move, un cablu HDMI standard 1.4 si o pereche de ochelari 3D compatibili cu televizorul tau.

De ce? Pentru ca iese Killzone 3. Ce este Killzone 3? Cel mai tare shooter SF de pe Playstation, practic echivalentul lui Halo de pe XBOX. Dar versiunea shooterului de pe Playstation nu numai ca este grafic superioara, dar si compatibila 3D, iar cu controllerul Move senzatia ca tineti o arma in mana va fi chiar veridica.

 

 

Mai e o problema, cea a costurilor. Haideti sa facem o mica analiza.

 

Consola Playstation 3 Slim – 1330 RON

Playstation Move controller cu Eye camera – 290 RON

Playstation Move Navigation Controller – 190 RON

Cablu HDMI – HI Speed – 100 RON

Televizor 3D LG + camera foto-video 3D bonus = 5500 RON

Ochelari 3D Samsung – 400 RON

 

Pe scurt pentru un sistem 3D High Definition Gaming  va trebui sa platiti 7810 RON. Iar pentru un sistem 3D HD Home Cinema mai adaugati vreo doua perechi de ochelari si un sistem surround, probabil un minim de 9500 de RON, daca nu faceti un rabat de la calitate.

 

Mersul la cinema va fi sigur mai rentabil ;). Pana una alta va las cu demo-ul de la Killzone 3 prezentat la E3 2010. Happy gaming!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90