930×122 CAPRA 5

Batman_watching_over_the_city

Pamflet: De ce vreau eu sa fiu Batman!

De ce vreau eu sa fiu Batman? Stateam deunazi si ma gandeam… Daca as putea fi mare si tare… ce as fi? Daca as putea salva lumea… cum as face-o? Daca as putea fi oricine as vrea, cine as fi? As fi Superman? As fi omul de fier? As fi Spiderman? Nici vorba… As fi Batman.

Hai sa ii comparam un pic:

Superman poarta chiloti peste colanti… ce poti comenta aici? Un pic cam gay parerea mea, dar cine sunt eu sa comentez, in timp ce Batman are un costum negru, misterios, puternic.

Superman a trait la tara, in timp ce Batman e baiat de oras, invatat cu lucrurile frumoase si petrecerile.

Superman alerga de ii sar capacele si zboara cu mana intinsa… in timp ce Batman se da cu Batmobilul, un fel de Q7 al lui Gotham City, ce Q7 mai tare, Bentley, sau nu Bentley ca din ala are Irinel si e penibil, ce sa mai incolo si incoace, ati inteles ideea, ultima fitza.

La capitolul munca, Superman e ziarist si nu are in dotare decat un creion si un carnetel si in plus nu il baga nimeni in seama in timp ce Batman e mare patron.

Daca vorbim despre viata sociala nici nu exista termen de comparatie, unul nu are prietenii absolut deloc si moare in fundul lui Jane, si din cate tin minte au trecut multi ani pana a reusit sa o pupe timid, in timp ce celalalt e nevoit sa isi selecteze prietenii si e incojurat de multe femei care ii dau tarcoale.

Fiind liliac, ala mare si negru lucreaza mai mult noaptea, nu trebuie sa se scoale cu noaptea in cap ca sa salveze lumea, raufacatorii stiu asta foarte bine si asteapta sa se faca seara, nu prea isi permit sa il deranjeze in timpul zilei.

Daca as fi Batman, nici nu as avea nevoie sa fiu aratos, doar am masca pe fata, probabil singura conditie ar fi sa nu am capul patrat.

Uita de telefoane mobile si de laptop-uri… sigur sunt invechite in comparatie cu ce are Batman… satelit, gps, rds, ups… toate la un loc in timp ce Superman vorbeste prin cristale, de parca ar fi la vreo sedinta de spiritism, si daca imi aduc eu bine aminte mai vorbeste si cu mortii, hai ca asta e deja dus cu capul.

Tot ce mi-am dorit eu sa fac cand eram mic ala negru le face, se da cu franghia, se da cu rolele, cu patinele, cu skateboardul, cu avionul, cu parasuta (nu cumva sa va ganditi la prostii…).

Si lista ar putea continua, dar acum e prea dimineata si pe motiv ca nu am baut cafeaua nu le tin minte pe toate, dar cum imi aduc aminte cum revin…

In limbaj urban „e smecher frate, Batman asta…”

Acum, sa nu intelegeti ca as dori sa fiu vreun soarece cu aripi, doar spuneam asa ca idee, daca as avea de ales, ce as alege.

Semnatura

Batman

 

PS. Iese un nou Arkham Asylum pe PS3 si XBOX 360

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90