NOR CURIER 930X122

amenzi

TINERI ȘOFERI DE BMW, ASPRU SANCȚIONAȚI. BIROUL RUTIER, ÎN ACȚIUNE

Tineri șoferi de BMW, aspru sancționați. Biroul Rutier, în acțiune. Doi tineri din Pitești, ambii șoferi de BMW, au fost amendați ieri și au rămas pietoni după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Astfel, un piteștean de 19 ani a fost prins de aparatul radar în timp ce conducea cu 112 kilometri pe oră un BMW pe raza comunei Bradu.

Un alt tânăr, tot din Pitești, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat pe bulevardul Republicii din municipiu conducând cu 135 de kilometri pe oră. Și acest piteștean se afla tot la volanul unui BMW.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Polițiștii Biroului Rutier Pitești i-au amendat cu câte 1.305 lei. De asemenea, celor doi le-a fost suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90