930 x122 grota rece

inspectori rar

Tinerii cu mașini tunate de la „Finanțe”, amendați de polițiști

În seara zilei de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, timp de câteva ore, în municipiul Pitești în zona Finanțelor Publice, respectiv strada Egalității-Calea Craiovei, b-dul Frații Golești-b-dul Republicii, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 3600 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: modificări la sistemul de evacuare a gazelor, noxe peste limită, anvelope uzate, deficiențe la sistemul de iluminat, viteză, neacordare prioritate pietoni, dar și pentru lipsă de documente.

Polițiștii avertizează că, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Boni spune:

    Pentru efectul tobelor modificate au fost ,,binecuvântați” ei și toate neamurile lor cu urări care mai de care mai semnificative.

  • pasionat spune:

    Nu-mi vine sa cred una ca asta!
    Chiar i-a ars politia pe pasionati?
    Ei bine, chestia asta se poate noapte de noapte? Zic asta pentru ca Duminica la 21:30 o ardeau iar, deci nu le este teama.

  • Elena spune:

    Vaide liniștea celor din împrejurimi…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90