Donaris 930 x 122

inspectori rar

Tinerii cu mașini tunate de la „Finanțe”, amendați de polițiști

În seara zilei de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, timp de câteva ore, în municipiul Pitești în zona Finanțelor Publice, respectiv strada Egalității-Calea Craiovei, b-dul Frații Golești-b-dul Republicii, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Citiți și: Polițiștii rutieri ar putea interzice anumiţi şoferi pe teritoriul României

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 3600 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Citiți și: Update: Șoferul urmărit cu focuri de armă în Argeș a fost arestat

Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: modificări la sistemul de evacuare a gazelor, noxe peste limită, anvelope uzate, deficiențe la sistemul de iluminat, viteză, neacordare prioritate pietoni, dar și pentru lipsă de documente.

Polițiștii avertizează că, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • Boni spune:

  Pentru efectul tobelor modificate au fost ,,binecuvântați” ei și toate neamurile lor cu urări care mai de care mai semnificative.

 • pasionat spune:

  Nu-mi vine sa cred una ca asta!
  Chiar i-a ars politia pe pasionati?
  Ei bine, chestia asta se poate noapte de noapte? Zic asta pentru ca Duminica la 21:30 o ardeau iar, deci nu le este teama.

 • Elena spune:

  Vaide liniștea celor din împrejurimi…

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441