EcoMoto 930×122

bacalaureat

bacalaureat

TOPUL PROSTIEI ÎN ARGEŞ! LICEE ȘI ȘCOLI DE RÂSUL CURCILOR!

Inspectorul şcolar general al județului Argeș, Florin Gardin, a organizat astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre rezultatele la simulările la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Vestea bună este că în ceea ce privește simularea Evaluării Naționale avem două şcoli cu 100% grad de promovare (cea de la „Zinca Golescu” din Pitești şi de la „Ion Mihalache” din orașul Topoloveni). La Şcoala „Dinicu Golescu” din municipiul Câmpulung Muscel procentul de promovare a fost de 96%. La simularea pentru Bacalaureat cel mai bine stau colegiile naţionale „Zinca Golescu” (73%), „I.C. Brătianu” din Pitești (72%) şi „Vlaicu Vodă” din municipiul Curtea de Argeş (65,7%).

Grav este că avem şcoli şi licee cu 0% (zero la sută) grad de promovare! Astfel, la simularea de la Evaluarea Naţională la 5 şcoli gimnaziale niciun elev nu a reuşit să ia notă de trecere! Vorbim de școlile „Petre Badea” din Negraşi, „Toma Arnăuţoiu” din Nucşoara, școala din Nămăeşti, școala nr. 1 din Bughea de Sus şi „Theodor Aman” din Câmpulung Muscel (aşadar, și o şcoală de la oraş!). În ceea ce priveşte simularea de la Bacalaureat sunt 3 licee (toate tehnologice) în care niciun elev nu a avut medie de promovare: cel din orașul Costeşti, Liceul Auto din Câmpulung Muscel şi Liceul „Dinu Brătianu” din orașul Ştefăneşti.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90