930×122 CAPRA 5

dn 7

TRAFIC DE COȘMAR, TRENURI ANULATE

UPDATE 6 (ORA 14:45): Traficul pe DN 67B a fost reluat.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

UPDATE 5 (ORA 14): Traficul se desfășoară cu dificultate pe DN 67B, pe raza comunei Moșoaia, din cauza unui TIR care a derapat, precizează Poliția Argeș.

UPDATE 4 (ORA 11): Autoritățile transmit că ”pe toate drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, nu există niciun drum blocat și se intervine permanent pentru menținerea în stare practicabilă a drumurilor din Argeș.”

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Au fost probleme, în special din cauza viscolului puternic, în zona de sud a județului, pe DJ 503 Buzoești – Popești, DJ 503 Oarja – Rociu, DJ 679 Hârsești – Bârla și DJ 659 Negrași – Ștefan cel Mare.

Cetățenii pot semnala problemele legate de starea drumurilor județene la numărul de telefon 0248/280.958 sau 0248/282.929 – dispeceratul Regiei Județene de Drumuri Argeș.

UPDATE 3 (ORA 9): Traficul a fost reluat fără restricții pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea.

UPDATE 2 (ORA 7:30): 19 trenuri de pe Regionala Craiova sunt anulate astăzi din cauza vremii (pe rutele Piteşti – Piatra Olt, Craiova – Sibiu, Craiova – Băileşti, Alexandria – Roşiori Nord, Caracal – Corabia, Piatra Olt – Caracal, Piatra Olt – Slatina, Lotru – Piatra Olt și Roşiori Nord – Turnu Măgurele). 

De asemenea, sunt anulate 6 trenuri de pe Regionala București: 4 trenuri pe ruta Bucureşti – Constanţa şi 2 trenuri pe ruta Bucureşti – Tulcea.

UPDATE 1 (ORA 7:30): În judeţul Vâlcea, DN7 este blocat între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş, după ce mai multe Tiruri au rămas înzăpezite.

Acum: restricție rutieră în Argeș. Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona comunei Drăganu, traficul rutier cu masa totală mai mare de 7,5 tone a fost restricționat în urmă cu puține minute din cauza condițiilor meteorologice.

Totodată, pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, în zona Mateiaș, traficul a fost blocat din cauza unui copac căzut pe carosabil.

Circulația a fost reluată, iar în aceste momente traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Potrivit Poliției Argeș, se acționează cu utilaje de deszăpezire. (Foto: Pitești, în această dimineață) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA