930×122 CAPRA 5

incendiu

Trafic paralizat pe Dumbravei! Mobilizare uluitoare de forțe

Update, ora 19:00, ISU Argeș transmite:

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea in spațiu închis a unui echipament care ar fi produs scântei în apropierea unor substanțe inflamabile, provocându-se aprinderea vaporilor inflamabili din atmosfera, ce ar fi condus la producea unei deflagrații.”

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

Update, ora 17:43, ISU Argeș transmite: 

„A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50 mp, din suprafața totală a unei clădiri de circa 250 mp.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Spațiul în care a avut loc incendiul avea ca și destinație magazin. În interiorul acestuia s-au regăsit piese auto și alte produse, printre care biciclete electrice și baterii. Totodată, în interiorul spațiului au mai fost găsite și recipiente cu gaze sau substanțe inflamabile deteriorate.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Dintr-un alt spațiu, în care se regăsea o unitate de învățământ, s-au evacuat pe cont propriu trei adulți și opt copii. Nu a fost nevoie de acordarea de îngrijiri medicale.

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 35 de ani. Aceasta a suferit arsuri la nivelul corpului și a fost preluat și transportată de urgență la spital de către un echipaj al SAJ.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.”

Update

Traficul a fost reluat pe Dumbravei.

Se circulă cu dificultate.

Știre inițială – Trafic paralizat pe Dumbravei! Mobilizare uluitoare de forțe

În aceste momente, traficul este blocat dinspre cartierul Nord, spre strada Dumbravei.

 

Un incendiu a izbucnit la un magazin de pe Dumbravei, cu puțin timp în urmă, iar pompierii lucrează în aceste momente la lichidarea focului.

Trafic paralizat pe Dumbravei! Mobilizare uluitoare de forțe

 

Potrivit ISU Argeș, incendiul se manifestă într-o încăpere, cu degajări mari de fum.

 

La locul cu pricina au fost alocate trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare la înălțime, un echipaj CBRN și un echipaj SAJ.

Polițiștii au blocat total străzile, pentru evitarea oricărui pericol.

 

Detalii, AICI.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3