930×122 CAPRA 5

autostrada A1 A1 București-Pitești

Trafic restricționat pe A1 București-Pitești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 15 mai, până la ora 18.00, circulația este restricționată pe prima bandă a autostrăzii A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 35+200 de metri, în  localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare a carosabilului.

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

Tot astăzi, până la ora 19:30, pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 27+800 de metri – 28+800 de metri, în localitatea Brănești, județul Ilfov, se efectuează lucrări de reparații asfaltice, astfel că este restricționată banda numărul 1.

Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, transmit polițiștii rutieri.

Citiți și: Pitești. Trafic restricționat în oraș

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90