Donaris 930 x 122

trafic restricționat

    Trei zile cu trafic restricționat în Pitești

    Circulație restricționată timp de trei zile, pe podul peste Râul Doamnei!

    Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe drum intens circulat din Pitești

    Primăria Municipiului Pitești anunță că, în perioada 11.04.2022 – 14.04.2022 (începând de luni, 11.04.2022, ora 19:00), circulația pe podul peste Râul Doamnei din Pitești va fi restricționată (fără întreruperea circulației), ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

    Citiți și: Pitești: Atenție, șoferi! Circulație restricționată în acest weekend

    Municipalitatea regretă disconfortul creat în trafic și recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență crescută în zonă pentru evitarea incidentelor.

    Foto arhivă

    555×222 grota rece

    Comentarii

    3 comentarii

    • Ionuț spune:

      În sfârșit, poate reușesc să facă o intervenție de durată !

    • Un cetatean spune:

      Ca de obicei, nu se respecta programul. Inca n-au inceput nimic… E clar ca va fi haos iar traficul va fi blocat la Podul Viilor cu saptamanile pentru alea cateva gropi care apar tot timpul din cauza lucrarilor de mantuiala!

    • Hamangiu spune:

      Acum cativa ani podul a fost în reparatie capitala.Asa puțin a ținut?Sau s a terminat parandaratul.Intr un oraș civilizat lucrarile astea se fac noaptea,duminica nu în mijlocul săptămânii sa paralizezi un oraș întreg, Dar costa un pic mai .mult și nu.mai sunt logodele pentru…parandarat

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90