SMART KIDS 930X122

maxi-taxi

Transporta călători cu microbuzul mâncat de rugină

Poliţiştii argeşeni au depistat mai mulţi şoferi care efectuau transport de persoane, având vehicule cu probleme tehnice şi diverse defecţiuni.

Citiți și: Bradu ,,înaintează” spre viitor: A venit un microbuz nou-nouț

Astfel, în cursul zilei de azi, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, care acționau pentru verificarea transportului de persoane, au depistat pe raza municipiului Curtea de Argeș, un bărbat de 51 de ani, care efectua transport prin curse regulate, având defecțiuni la mijlocul de transport și fără a avea aplicate pe partea din spate limitările de viteză pentru categoria din care autovehiculul face parte.

Concret, vehiculul prezenta rugină care perforase mai multe panouri ale caroseriei.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat pe DN 7C, pe raza localității Albești de Argeș, un alt bărbat, de 53 de ani, care efectua transport de persoane prin curse regulate, având defecțiuni la mijlocul de transport și fără a avea aplicate pe partea din spate limitările de viteză pentru categoria din care autovehiculul face parte.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 290 de lei, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare.

Transporta persoane unde nu avea autorizare

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au constatat că un bărbat de 31 de ani, din București, în calitate de angajat al unui operator de transport alternative, a efectuat transport de persoane pe raza municipiului Pitești, respectiv în altă localitate decât în cea de autorizare.

În urma celor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu avertisment, conform Legii 38/2009 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, pentru suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pentru 6 luni.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90