New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

Trupa de Teatru Ludicus lansează spectacolul “Hai Hui printre stele”

Trupa de Teatru Ludicus lansează spectacolul “Hai Hui printre stele”, ce va avea premiera pe 20 martie 2022, ora 18:00, pe scena Centrului Cultural din Mioveni.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Spectacolul “Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor – se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.

Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean – câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală.

Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii.

Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani.

Sponsor: Apulum

Partener media: Itsy Bitsy

Social Media

Instagram – instagram.com/trupadeteatruludicus

Facebook – facebook.com/trupadeteatruludicus

HAI HUI PRINTRE STELE

 

Text: Salex Iatma

Muzică: Cári Tibor

Regie: Laurențiu Tudor

Scenografie: Diana Nistor

Coregrafie: Mariana Gavriciuc

Asistent regie: Alex Potter

Regizor tehnic: Andreea Mehedințu

Video: Vlad Procovanu

Sunet: Sebastian Toma

Video design &, Marketing: Diana Iacomir Veve

Comunicare & Marketing: Andreea Lupescu (Verde)

Manager proiect: Mihai Savu

Manager Centrul Cultural Mioveni: Alin Călinescu

Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

Sinopsis

EVA, o fetiță de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ – o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

Misiune

După ce am experimentat în ultimii doi ani credem că trebuie să ne uitam cu mare atenție la sufletele noastre. Și, mai ales, la cele fragile ale copiilor. Pentru că lumea s-a schimbat într-un mod pe care nu-l înțelegem, iar ei vor lua această confuzie ca fiind normalitate.

Și totuși, nu trebuie să le explicăm ce am înțeles noi, ci să îi ajutam să își pună întrebările corecte. Pentru că explicațiile sunt misiunea lor. Pentru că e lumea lor. Întotdeauna a copiilor. Trebuie să le dam uneltele potrivite să o poată modela după înțelegerea și valorile lor. Care pot fi noi, care ne pot salva și remodela. Când nu înțelegi ceva, întreabă un copil.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3