930 x122 grota rece

autobuze publitrans

Ultimă oră: Altă localitate de lângă Pitești va avea autobuze Publitrans!

Autobuzele Publitrans vor circula și în comuna Căteasca. Acesta este a opta localitate care aderă la ADI Transport.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de primarul Piteștiului Cristian Gentea.

După Ștefănești și Moșoaia, încă o localitate și-a manifestat dorința de a se integra în transportul metropolitan!

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Prin Hotărâre a Consiliului Local, comuna Căteasca a făcut primul pas spre aderarea la ADI Transport.

În prima ședință a Adunării Generale a Asociației, cea de-a VIII-a localitate va intra în circuitul transportului public integrat, cu prețul călătoriei de 2,5 lei și al unui abonament lunar de 80 de lei!”, a transmis Cristian Gentea, în urmă cu puțin timp pe Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Alina Belciug spune:

    Fantastic!
    Timp in care locuitorii din Tudor st încă izolați de restul cartierelor! Autobuzul 1 este ca și inexistent, pt 2, 7 și 19 trebuie să traversăm calea ferată . Și atat! Războieni, Exercițiu, nimic!

  • Irina spune:

    Asa este si in zona Turcesti (cartier Razboieni) in dezvoltare continua! Oamenii merg pe jos ca in Evul Mediu prin caldura, prin noroi sau zapada! Heeeeiiiii, conducatori de oras si judet! Si noi suntem pitesteni, si noi platim taxe si impozite la nivel de oras, nu de comuna!!!!

  • ALGADO spune:

    Dar dacă autobuzul e plin ca cel de la oarja vreau sa știu dacă primăria mai subvenționează publitrans din bani contribuabililor lăsați pe cei de la țara sași lucreze pământul nu sa vina la lidl sa cumpere ceapa căci in bătătura au gazon și pavele.Oricum e prea târziu după dezindustrializarea Piteștiului sub conducerea PSD ,foști șoferi ai lui Nicolescu acum in fruntea PSD

  • Mihaela spune:

    Strada Balotești are cam 3km și nu beneficiază de transportul în comun. Copiii noștri merg 40-45 de minute pe jos până la stația de autobuz, mai merg și cu autobuzul iar când ajung la școală îi vrem atenți .
    Pe aleșii noștri îi vedem doar o dată la 4 ani, în apropierea alegerilor. Îi invit să meargă și dumnealor pe jos 3 km , apoi cu autobuzul și să aibă rezultate bune la locul de muncă sau la școală.

  • Anonim spune:

    Ca sa intelegem. Toata zona metropolitana de transport este subventionata. Daca nu mai sunt bani pentru subventii ce se intampla? Garanteaza cineva 10 ani de Zona Metropolitana? Eu atat va zic. Sunt in domeniu, la privat nu la stat. Va propun sa strangem un fond de garantie de 500euro/luna din salariile lui Gentea si Rotaru si daca metropolitana dureaza 10 ani cei doi sa primeasca suma dublu.Pendiuc si Vasai / Gentea si Rotaru cam acelasi lucru

  • Andrei spune:

    Dacă toți idioții și-au făcut case pe toate coclaurile nu e de vina Primarul. Înainte sa-ți faci o casa te uiți dacă ai transport dacă ai utilități dacă ai magazine in jur etc. Ați vrut la țara asta e viața la țara. Vreți preț de țara la teren și condiții de oraș. Pai de in zone bune terenul e 150-200€ la țara 15/20 atunci stai la țara. Trebuia sa gândești înainte unde te muți și ce condiții ai

  • Anonim spune:

    Ce poți aștepta bun de la un primar ca Gentea? Oare cați oameni știu cât este de competent? Sa întrebe la institutul de la care a venit cu ce s-a ocupat și ce a facut: nimic pe linie!

  • Ursu spune:

    Rata mare a somajului si lipsa locurilor de munca a dus la scaderea nr de calatori,acum ar fi in stare sa bage autobuz de oras in toate satele, bani sa iasa

  • Edy spune:

    Bravooooo! Elevii merg MOKA, o parte din pensionari MOKA sau la preț redus, asistații social + multe alte categorii MOKA, restul proștilor? 80 leu pe lună pentru traseu din Trivale in centru cu cele mai proaste autobuze!!!
    Uraaa! Trăiască transportul public din Pitești și don’ Primar.
    Dimineața nu ai loc în autobuz de pensionari sau de elevii care chiulesc dar în rest totul e minunat.

  • Daniela spune:

    … să nu mai spunem, că pe traseul Trivale-Prundu, circulă 2B dimineața până în ora 08,00 , fără să respecte orarul de pe tabelă și că ar trebui să fie mult mai dese autobuzele, așa cum circulă și 13B, care vine și unul după altul și de cele mai multe ori este gol! La orele de vârf, să circule mai des! Zona este foarte aglomerată se întârzie la serviciu, elevii la ore, suntem zona cea mai dezavantajată la acest capitol! Să se facă ceva și în acest sens!

  • Pulea spune:

    In loc sa mai puneti 1000000 de semafoare care mai nou au un impact asupra programului meu de servici mai bine faceti dracu ceva sa puneti autobuzele alea noi pe mai multe linii ca e bataie de joc,si scoateti frigiderele alea galbene naiba. Parca va laudati ca modernizati si niste statii de autobuze? Tu-va in gura de scartari din Pitesti cu semafoarele voastre.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90