930 x122 grota rece

dumitru tudosoiu

ULTIMA ORĂ: INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ A DECIS

Ultima oră: Inspectoratul Școlar Argeș a decis. Autoritățile din municipiul București și județele Ilfov, Călărași, Giurgiu, Olt, Teleorman, Prahova și Ialomița au decis ca școlile să fie închise vineri, 23 martie 2018, ca urmare a avertizărilor emise de meteorologi.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Vor fi suspendate mâine cursurile și în județul Argeș din cauza vremii? Contactat de ePitești, inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto), precizează: ”Nu există posibilitatea ca unitățile din învățământul preuniversitar să fie închise în județul Argeș.”

Totodată, și prefectul Emilian Dragnea anunță că școlile din Argeș nu vor fi închise: ”Astăzi am avut o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și am decis: nu se impune suspendarea cursurilor. Toată lumea, la școală!”, declară prefectul pentru ePitești.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Amănunte despre avertizările meteorologilor (cod galben și cod portocaliu de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, vreme deosebit de rece, intensificări ale vântului și temporar viscol și de vizibilitate scăzută), coduri care vizează și județul Argeș, AICI.

Amintim că tot din cauza vremii școlile din Argeș au fost închise în urmă cu trei săptămâni (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3