SMART KIDS 930X122

dumitru tudosoiu

S-A DECIS! OFICIAL: ȘCOLILE DIN ARGEȘ RÂMÂN ÎNCHISE

S-a decis! Oficial: Școlile din Argeș rămân închise. Unitățile din învățământul preuniversitar din Argeș vor fi închise și mâine, vineri, 2 martie 2018, informează Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului (foto), printr-o declarație pentru ePitești.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

Decizia a fost luată în ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), ședință care s-a încheiat în urmă cu doar câteva minute.

Hotărârea autorităților județene survine ca urmare a prelungirii codului portocaliu de ger, cod care vizează și Argeșul (detalii, AICI).

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din cadrul Prefecturii județului Argeș a hotărât să se mențină suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ argeșene vineri, 2 martie 2018.

Hotărârea are la bază menţinerea codului portocaliu de ger și posibila apariție a precipitațiilor.

Pentru municipiile și orașele din județul Argeș, lista unităților de învățământ care vor asigura preluarea copiilor în situația în care familia nu poate asigura condiții de siguranță în perioada suspendării cursurilor rămâne aceeaşi.”, comunică Inspectoratul Școlar Argeș, sub semnătura lui Dumitru Tudosoiu, șeful instituției. Lista poate fi consultată AICI.

„Având în vedere prelungirea codului portocaliu de ger, atât noaptea, cât și ziua, pentru județul Argeș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea cursurilor școlare și pentru vineri, 2 martie 2018.

Precizăm că olimpiadele școlare prevăzute în calendarul Ministerului Educației Naționale și al Inspectoratului Școlar Județean Argeș pentru data de sâmbătă, 3 martie 2018, se vor desfășura după programul normal, la centrele desemnate.

Autoritățile locale vor asigura condiții pentru reluarea cursurilor luni, 5 martie 2018.”, transmite și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Emilian Dragnea.

Din cauza vremii, ieri, 28 februarie, și astăzi, 1 martie 2018, în școlile din Argeș nu s-au făcut cursuri (AICI, subiectul pe larg).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90