Donaris 930 x 122

dumitru tudosoiu

ULTIMA ORĂ! INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ A HOTĂRÂT

Ultima oră! Inspectoratul Școlar Argeș a hotărât. În urmă cu puțin timp, Inspectoratul Școlar și celelalte autorități abilitate au decis în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în privința închiderii sau nu mâine, 27 februarie 2018, a unităților din învățământul preuniversitar (grădinițe, școli și licee) din Argeș ca urmare a vremii nefavorabile.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Potrivit inspectorului școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto), în instituțiile de învățământ din municipiul Pitești ”nu se pune problema suspendării cursurilor.”

Conform sursei citate, în celelalte localități din Argeș, până diseară, la ora 18, de la caz la caz, directorii unităților de învățământ și primarii vor hotărî dacă școlile vor fi sau nu închise. Rămâne la latitudinea acestora să decidă, în funcție de condițiile meteorologice, de starea drumurilor și a încălzirii din școli.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Deciziile vor fi ulterior comunicate Inspectoratului Școlar Județean Argeș, care le va anunța public.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3