EcoMoto 930×122

dn 7

ULTIMA ORĂ: POLIȚIA ANUNȚĂ RESTRICȚII PE UN DRUM DIN ARGEȘ

Ultima oră: Poliția anunță restricții pe un drum din Argeș. De mâine, 9 aprilie 2019, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Morărești, traficul rutier se va desfășura cu restricții, informează Poliția Județeană. Potrivit sursei citate, este vizat tronsonul cuprins între km. 152+250 m și km. 152+330 m.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pe tronsonul respectiv, pe sensul de mers către Pitești, timp de 75 de zile se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura pe ambele sensuri cu restricție de viteză de 30 de kilometri pe oră.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Conform sursei citate, pe același drum și tot pe raza comunei Morărești, începând din 15 aprilie, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km. 152+470 m și km. 152+550 m, pe o perioadă de 75 de zile, pentru că, de asemenea, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zona respectivă, ne precizează Poliția argeșeană, traficul se va desfășura alternativ, circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor.

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:

-Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DJ 678A Tigveni – DN 7 Vărzaru,

-Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DN 7 comuna Blidari (județul Vâlcea).

”Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, le recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile”, precizează Poliția Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3