NOR CURIER 930X122

dispărut

ULTIMA ORĂ: TEODOR A FOST VĂZUT

Ultima oră: Teodor a fost văzut. Sora adolescentului dat dispărut a anunțat în urmă cu puțin timp că Teodor ”a fost văzut, singur, pe camerele video de la barajul de la Valea Mare, ieri, la ora 14:44. Nu se îndrepta spre şcoală. Încă îl căutăm.”

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

”Este singura informație pe care o avem. Familia mea merge în zonă să îl caute. Nu știm unde a dormit.”, ne precizează sora băiatului.

Vă reamintim că Teodor Alin Petrescu are 14 ani, este elev în clasa a IX-a și locuiește în municipiul Pitești. Nu a mai fost văzut de familie de ieri, de când a plecat spre liceu. ”A plecat în jurul orei 14 din zona Mobila Slava/Mall Podul Viilor, urmând ca la ora 15 să fi avut cursuri la Liceul Dacia de pe Teilor.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Este un băiat foarte liniştit, nu lipseşte de la şcoală.

Era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru închis, hanorac negru și geacă tot neagră. Nu este tuns şi poartă mai mereu breton pe frunte.”, preciza sora lui Teodor.

Persoanele care pot oferi informații despre băiat sunt rugate să sune la numărul de telefon 0773.933.467 – Emanuela Petrescu – sau la numărul unic de urgență 112. Pot merge și la cea mai apropiată secție de Poliție. Mai multe amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3