Donaris 930 x 122

aglomerație

UN ANGAJAT DE LA PERMISE PITEŞTI A „EXPLODAT”: „PREFECTUL ROSTOGOLEŞTE MINICIUNI, FACE PRESIUNE PE NOI”

Situaţia de la Permise Auto Piteşti a ajuns în atenţia publicului la nivel naţional: zeci de persoane care aşteaptă una lângă alta, într-o grămadă pe care forţele de ordine o risipesc când şi când, doar pentru ca peste câteva minute să domine din nou haosul. 

Citiți și: Video: Sute de maşini, bară la bară, la ieşirea de pe Autostrada A1

Am constatat cu ochii mei acest lucru, când, la scurt timp după vizita Prefectului (cel care anunţa că se respectă distanţarea şi nu sunt cozi mari), am mers la faţa locului şi am constatat că lumea stă buluc, iar jandarmii par a fi epuizaţi de eforturile anterioare pe care le-au depus la restabilirea ordinii (FOTO).

 

Citiți și: Nemulţumirile candidaţilor la permis auto au ajuns la Bucureşti. Răspunsul Comisarului-şef
O zi obişnuită la Permise: prin obiectivul Prefecturii şi prin obiectivul epitesti.ro

Aceeaşi zi, la Permise: prin obiectivul Prefecturii şi prin obiectivul epitesti.ro. Foto la 30 de minute distanţă una de alta

 

Prefectul Soare întăreşte ideea de „efort” şi declară că este cineva mereu prezent din partea instituţiei, însă totodată dă vina pe oamenii care îngroaşă rândurile în faţă la Permise.

Vin de la prima oră, deşi au programare pe parcursul întregii zile. Scrie pe programare inclusiv ora. Nu vor, pur si simplu, să plece sau să stea la distanţă…„, spune Emanuel Soare.

În paralel, surse din cadrul Serviciului de Permise Auto ne-au transmis că numărul de cereri este foarte mare şi este imposibil ca angajaţii să mai facă faţă.

Matematica e simplă în acest caz.  Aproximativ 500 de persoane vin cu diferite cereri, programările sunt din trei în trei minute şi este imposibil să-i rezolvi pe toţi în acest interval de timp.

„Prefectul rostogoleşte minciuni şi nu face nimic concret. Nici nu a venit azi să vadă ce-i aici! De ce nu detașează oameni din cadrul Prefecturii să lucreze la înmatriculări? Documentele care se trimit la noul sediu din Câmpulung sunt procesate tot la Piteşti. Unele se depun fără programare. Practic, a încărcat volumul de muncă şi face presiune să lucrăm cât mai mult. Să ţină cont de numărul zilnic de solicitări şi să angajeze numărul necesar de lucrători, în aşa fel încât să meargă fluxul de lucru civilizat şi fără aglomeraţie. La Prefectură se stă, şi mai iau şi spor pentru Covid”, ne-a declarat „cineva” de la Permise.

Emanuel Soare precizează că, pentru a împiedica aglomerarea, va monta garduri de protecţie în zonă. Pe viitor, anunţă că intenţionează să deschidă un nou sediu unde să poată fi respectate măsurile şi onorate solicitările într-un timp rezonabil.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441