NOR CURIER 930X122

dosar penal

Un argeșean s-a ales cu dosar penal după ce i-a împrumutat mașina unui consătean fără permis

Un argeșean s-a ales cu dosar penal după ce i-a împrumutat mașina unui consătean fără permis.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Un bărbat din Sălătrucu i-a încredințat mașina unui consătean fără permis de conducere, iar acum amândoi s-au ales cu dosare penale.

În ziua de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 23 de ani, din Sălătrucu, care conducea o autoutilitară pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

Totodată, din verificări a reieșit faptul că autoutilitara i-a fost încredințată, spre a fi condusă, de un bărbat de 50 de ani, din aceiași comună.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335, alin. 1 și 3 din Codul Penal privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3