New Profesional Consult 930 x 122

candidat președinție

Cel mai frumos oraș din România, Oradea, va da viitorul președinte al țării?

Politicianul liberal Ilie Bolojan, fost primar al Oradei și în prezent președinte al Consiliul Județean Bihor, a vorbit pentru prima dată, fără ocolișuri, despre posibilitatea ca, în anul 2024, să candideze pentru funcția de președinte al României.

Citiți și: (VIDEO VIRAL) LA ALȚII SE POATE! ÎN PITEȘTI NU SE VREA!

Într-un interviu acordat lui Cătălin Tolontan, liberalul a vorbit și despre această posibilitate.

CARIERĂ POLITICĂ

Ilie Bolojan este liberal de 30 ani și se poate lăuda cu o carieră de aproape 20 de ani ”la vârf”. A fost prefect de Bihor între anii 2005-2007, a fost primar al Oradei 12 ani, până în 2020, acum este șeful CJ Bihor, iar recent, în criza guvernamentală prin care am trecut, numele său a fost adus în discuție ca propunere de premier din partea USR.

Prin urmare, succesul avut în activitatea sa politică îl face pe Bolojan să fie văzut un candidat demn de funcții naționale, funcții pe care acesta nu le exclude.

Orice om rațional își face o analiză, o evaluare. Una e să fii primarul unei comune, alta e să fii primarul unui mare municipiu, alta e să fii primarul Bucureștiului sau să fii în Guvern. La vârf, dependențele pe care le ai ca să generezi schimbare sunt mult mai mari. Îți trebuie echipe foarte puternice, mari, îți trebuie stabilitate politică. Și îți trebuie timp. (…)

N-ar fi normal să exclud și nici nu e cazul. Nu exclud. Dar nu asta e problema de acum a României. (…)

Mă întreabă oamenii: în 2024 ce se va întâmpla. Nu, important e ce se va întâmpla în 2022 și 2023, că sunt ani de bază și să-i tratăm cu atenție.”, a declarat Ilie Bolojan în interviul pentru Cătălin Tolontan.

Fiind un politician care își dorește și acționează în așa fel încât „sistemele să funcționeze pentru ca oamenii de decizie și cei din sistem să nu mai fie importanți”, de-a lungul carierei, liberalul și-a făcut destui dușmani.

Din această cauză, cel mai probabil, nici colegii din funcțiile naționale nu văd/vor vedea candidatura sa cu ochi prea buni, dacă aceasta se va materializa.

Sursă foto: cursdeguvernare.ro, urlaub-in-rumnien-2qb.de

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3