Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

UN NOU DIRECTOR ÎN ARGEȘ

Un nou director în Argeș. Gabriel Bratu a fost numit în funcţia de director al Centrului de Cultură „Brătianu” din Ştefăneşti (Vila Florica).

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Mandatul lui Bratu, care va începe oficial mâine, 19 septembrie 2017, va fi interimar, pentru o perioadă de patru luni. Ulterior, cel mai probabil, Gabriel Bratu va participa la concursul pentru ocuparea funcţiei de director „plin”.

Celei care a ocupat până acum postul, tot interimar, Cristina Boţoghină, i-a expirat astăzi mandatul. Boțoghină s-a întors la postul său de bază: cercetător la Muzeul Goleşti.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Pentru că Centrul de Cultură „Brătianu” se află în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Argeș, Gabriel Bratu îşi va pierde funcţia de consilier judeţean. El a intrat de curând în CJ din partea PSD.

Amintim că Bratu conducea Centrului Cultural Educativ Mioveni.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3