SMART KIDS 930X122

centrul cultural mioveni

UN NOU DIRECTOR ÎN ARGEȘ

Un nou director în Argeș. Gabriel Bratu a fost numit în funcţia de director al Centrului de Cultură „Brătianu” din Ştefăneşti (Vila Florica).

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Mandatul lui Bratu, care va începe oficial mâine, 19 septembrie 2017, va fi interimar, pentru o perioadă de patru luni. Ulterior, cel mai probabil, Gabriel Bratu va participa la concursul pentru ocuparea funcţiei de director „plin”.

Celei care a ocupat până acum postul, tot interimar, Cristina Boţoghină, i-a expirat astăzi mandatul. Boțoghină s-a întors la postul său de bază: cercetător la Muzeul Goleşti.

Citiți și: Târgul de Crăciun de la Mioveni: momente unice, atmosferă de poveste! Nu ratați

Pentru că Centrul de Cultură „Brătianu” se află în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Argeș, Gabriel Bratu îşi va pierde funcţia de consilier judeţean. El a intrat de curând în CJ din partea PSD.

Amintim că Bratu conducea Centrului Cultural Educativ Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA