NOR CURIER 930X122

Best Jobs

Un nou loc de muncă plătit cu salariul de 2.500 de euro net pe lună

Un manager de dezvoltare de sisteme software câştigă între 2.000 şi 2.500 de euro net pe lună, anunță BestJobs. Ce trebuie să faci lunar pentru un astfel de salariu?

Citiți și: Bani în plus la salariu din ianuarie! Angajatorii sunt obligați

Cum să câștigi 2500 de euro net pe lună

„Cu cât creşte gradul de digitalizare al companiilor, cu atât proiectarea şi optimizarea programelor software capătă un rol mai important pentru bunul mers al organizaţiilor. La intersecţia dintre management şi IT, un manager în dezvoltarea de sisteme software are ca principală responsabilitate coordonarea echipelor de specialişti care să aibă grijă de buna funcţionare a programelor şi aplicaţiilor necesare derulării activităţii companiei. Se caută candidaţi cu bune cunoştinţe de IT, dar şi cu solide abilităţi de leadership. Salariile sunt specifice zonei IT şi se învârt în intervalul 2.000 – 2.500 euro net”, spune Andrei Frunză, CEO, BestJobs România.

bani salariu

bani salariu

Citiți și: Pitești. Un super centru angajează!

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, abonament clinici medicale private, posibilitatea de a lucra remote, cursuri, traininguri şi evenimente de profil.

„La intersecţia dintre management şi IT, un manager în dezvoltarea de sisteme software are ca principală responsabilitate coordonarea echipelor de specialişti care să aibă grijă de buna funcţionare a programelor şi aplicaţiilor necesare derulării activităţii companiei”, mai susține specialistul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3