Donaris 930 x 122

Bărbat reținut

Un piteștean și-a amenințat fosta iubită cu poze indecente și a urmărit-o

Un piteștean de 34 de ani a fost reținut de polițiști după ce i-a făcut viața un calvar fostei sale iubite. Acesta a amenințat-o cu poze indecente, ca să se împace cu el, apoi a urmărit-o și i-a trimis frecvente mesaje care au făcut-o pe femeie să se teamă.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Ulterior, femeia a reușit să obțină un ordin de protecție pe numele bărbatului, însă acesta l-a încălcat, drept pentru care a ajuns pe mâna Poliției.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj, hărțuire și încălcarea măsurilor stabilite prin ordin de protecție, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Pitești.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Din cercetări s-a stabilit că în luna iunie 2022, cel în cauză ar fi amenințat persoana vătămată cu divulgarea unor imagini în ipostaze indecente, cu scopul de a o determina pe aceasta să reia relația cu el.

De asemenea, în perioada decembrie 2021 – 04 septembrie 2022, ar fi urmărit persoana vătămată și supravegheat locuința, fără un interes legitim, cauzându-i astfel o stare de temere, totodată contactând telefonic persoana vătămată și transmițându-i mesaje, care prin frecvență și conținut i-au produs o stare de temere.

Totodată, în perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023, ulterior emiterii unui ordin de protecție de către Judecătoria Pitești, ar fi încălcat obligațiile dispuse de instanță, prin contactarea persoanei vătămate prin intermediul rețelelor de comunicare la distanță, precum și prin încălcarea obligației de a păstra o distanță minimă de 300 metri față de persoana vătămată și față de traseul de deplasare al acesteia între locuință și locul de muncă.

În baza unui mandat de aducere, cu sprijinul polițiștilor Secției 2 Poliție Pitești, cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 27 ianuarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90