930X122 MAIA

penitenciarul mioveni

Un polițist de la Penitenciarul Mioveni a câștigat medalie la lupte „Hand to Hand”

Un polițist de la Penitenciarul Mioveni a câștigat medalie la lupte „Hand to hand”. În perioada 03 – 08 iunie 2021, Lotul Național al României la disciplina sportivă Hand to Hand Fighting, în cadrul căruia au fost selecționați elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, dar și polițiști de penitenciare, a reprezentat România la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, organizat în localitatea Tasken – UZBEKISTAN.

Citiți și: Nunți după gratii. Unele se încheie înainte să înceapă

Delegația României a avut în componență, printre alți sportivi, și un polițist de poliție penitenciară, Felix DRĂGUȚ, agent în cadrul Penitenciarului Mioveni.

 

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

 

Tânărul sportiv s-a remarcat prin spirit de echipă, disciplină și perseverență și a obținut locul III, medalie de bronz la categoria 75 kg – self-defence.

După rezultatele obținute, Federația Română de Hand to Hand Fighting a fost invitată să participe la un turneu internațional, numit LIGA CAMPIONILOR, care va avea loc la Moscova, în luna octombrie a.c.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente precum rezistenţă fizică şi psihică, forţă, mobilitate, autocontrol, precizie, făcând parte din familia sporturilor olimpice și luând o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3