930 x122 grota rece

accident

UN ȘOFER RUPT DE BEAT A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD ȘI A „SECERAT” UN STÂLP

Un accident rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 19, în comuna argeșeană Vlădești. Un șofer de 28 de ani, din localitate, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă ușoară la stânga și a faptului că era băut, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferul circula pe DJ 732, dinspre Vlădești către municipiul Câmpulung. Mașina condusă de bărbat, o Toyota, a lovit un gard din beton și, ulterior, un stâlp din lemn.

Polițiștii au stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Transportat la spital, tânărul a fost diagnosticat cu mai multe contuzii, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial.

La spital a ajuns și un tânăr de 24 de ani, tot din Vlădești, pasager în autoturism. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pasagerul a suferit politraumatisme.

„Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează Poliția Argeș. A fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, conform sursei citate.

La locul accidentului, pentru preluarea victimelor, au fost trimise un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90