EcoMoto 930×122

brânzea

UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI ARE UN NOU RECTOR

La Universitatea de Stat din Piteşti s-a desfășurat astăzi al doilea tur de scrutin pentru alegerea noului rector al instituției.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Câştig de cauză a avut conf. univ. dr. Dumitru Chirleşan (52 de ani), deşi toată lumea îl vedea ca favorit pe contracandidatul său, preotul conf. univ. dr. Nicolae Brânzea. Chirleşan a devenit rector cu 222 de voturi, în timp ce Brânzea a obţinut doar 178. La urne s-au prezentat 418 votanți. 19 voturi au fost declarate nule.

În urmă cu o săptămână a avut loc primul tur, cu 4 candidați: lector univ. dr. Mircea Bărbuceanu (lider sindical), lector univ. dr. Laurenţiu Cristian Deaconu, pr. conf. univ. dr. Nicolae Brânzea şi conf. univ. dr. Dumitru Chirleşan. În turul doi s-au calificat Chirleşan, care a primit 175 de voturi, și Brânzea (145). Se pare că în al doilea tur de scrutin balanța au înclinat-o voturile susținătorilor lui Mircea Bărbuceanu, cel care, într-un final, l-a sprijinit pe Dumitru Chirleşan. (Foto Dumitru Chirleșan: gie.ro)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90