930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE (ora 12.30): Accident grav. Trimisă descarcerarea. Cei doi șoferi, conducătorul TIR-ului (în vârstă de 40 de ani), și cel al dubei, un bărbat de 41 de ani, au fost preluați de echipajele SMURD și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Pitești.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

UPDATE (ora 12.00): Șoferul dubei a fost încarcerat, însă este conștient, precizează ISU Argeș. Totodată, a doua victimă, șoferul TIR-ului prezintă, în urma accidentului, răni ușoare. ISU Argeș mai informează că, în urma impactului, au rezultat și scurgeri de combustibil pe carosabil. 

Până la sosirea reprezentanților de la Drumuri Naționale, autospeciala de pompieri va rămâne la locul accidentului. 

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Impactul s-ar fi produs după ce duba „a pătruns pe contrasens și a intrat astfel în coliziune frontală cu TIR-ul care circula regulamentar”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române. Traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers. 

O autospecială cu apă și spumă, un echipaj de la descarcerare și două echipaje SMURD intervin în aceste momente pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Drăganu.

Potrivit Poliției Argeș, a avut loc un accident în care au fost implicate un TIR și o dubă. Traficul în zonă este blocat.

De asemenea, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 2 persoane ar fi încarcerate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90