NOR CURIER 930X122

bascov

UPDATE: BANDĂ DE SPĂRGĂTORI, ANIHILATĂ

UPDATE: Bandă de spărgători, anihilată. Cei trei tineri vor fi cercetați sub control judiciar, au decis procurorii. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Trei persoane au fost reținute de polițiștii din Bascov în urma perchezițiilor desfășurate ieri în comuna Merișani.

La percheziții, polițiștii au găsit și ridicat pentru continuarea cercetărilor două motocositoare și alte bunuri de uz casnic susceptibile a proveni din furturi din locuințe și anexe gospodărești. Valoare bunurilor recuperate depășește 3.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cinci persoane, toate din comuna Merișani, au fost duse la sediul Secției de Poliție Bascov pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, trei tineri, dintre care doi minori, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Amintim că ieri polițiștii din Bascov, alături de colegii lor din Piteşti şi de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut trei percheziții domiciliare în Merişani, la locuințele unui număr de 3 persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat. Detalii, AICI. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90